Muhalefet hainlerle işbirliğinde

Muhalefet hainlerle işbirliğinde

AKP Çayırova İlçe’nin kongresine genel merkez görevlendirilmesiyle katılan Vedat Demiröz, Gebze’de boşluk görünce gönüllü geldi. Muhalefete naif bir dille, harici toplumu germeden yerleştirdi: Hainlerle işbirliğindeler

demiroz-4.jpg

 

AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nın 6’ncı olağan kongresine Gebze kongresi için genel merkezden kimsenin görevlendirilmediğini tespit edince gönüllü gelen AKP Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, yine naif bir ifade biçimi kullandı. Ana muhalefet ve muhalefete atfen eleştirilerinde AKP’li harici yurttaşlar şahsında toplumsal gerilimi yine tetikleyecek ifadelerden kaçındığı gözlemlenen Demiröz, lafı gediğine nazikçe soktu: “Muhalefet hainlerle işbirliği içinde.”

ÇOKAN’A ATIF, GEBZE’YE LÜTUF, LATİFE

 

demiroz-2.jpg

Kendisinin de katıldığı geçen haftaki AKP Çayırova İlçe Kongresi’nin de divan başkanı Avukat Halit Çokan’a atıfta bulunarak sözlerine başlayan Demiröz, “Benim programımda aslında Gebze yoktu. Ancak Gebze kongresine genel merkezden görevlendirme olmadığını öğrenince bugün buraya gönüllü olarak geldim” dedi. Demiröz, “Biz Kocaeli’ni çok seviyoruz. Gebze, Türkiye’nin lokomotifi” diye konuştu.  

YUNANİSTAN ANCAK ÇEREZ OLUR

 

demiroz-8.jpg

 2002’de iktidara gelen AKP’nin Türkiye’nin kaderini değiştirdiğini öne süren Demiröz, “Ülkenin her köşesinde atılım var. Türkiye’yi kalkındırmaya devam edeceğiz” dedi. Muhalefet partilerinin yurtdışındaki hainlerle birlikte hareket etmekten çekinmediklerini öne süren Demiröz ülkemizin arasının gergin olduğu ülkelerden seçmece yaparak, “Fransa’nın derdinin ne olduğunu herkes biliyor. Yunanistan, çerez olmaktan başka hiçbir şey olmaz” dedi. Demiröz ayrıca özetle şunları kaydetti:

AB’Yİ MACRON’A VERMEZLER

 

demiroz-1.jpg

“Bu millet genel başkanını hiç unutmayacak. AK Parti bir milletin kaderini değiştirmiştir. Bütün vesayet odaklarıyla mücadele edildi ve hamd olsun ki bugünlere gelindi. 13 milyonluk Yunanistan, İstanbul’dan küçük bir devlet ama lafları kendisinden büyük. Fransa uğraşıyor bizle ama Macron’a Avrupa Birliği başkanlığını vermezler.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.