Müge Anlı'da Şoke Eden İddialar: Kayıp Şaban Ataş'ın Eski Eşi ve Oğlu Şüpheli Mi?

Müge Anlı'da Şoke Eden İddialar: Kayıp Şaban Ataş'ın Eski Eşi ve Oğlu Şüpheli Mi?

Müge Anlı'nın sevilen programında, 52 yaşındaki Şaban Ataş'ın gizemli kayboluşu izleyicileri ekran başına kilitledi. Şaban Ataş, Muğla'nın Fethiye ilçesi Seydikemer beldesinden kaybolduktan sonra amcaoğlu Bahri Ataş, yeğenini bulmak ümidiyle Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Şaban Ataş'ın kayboluşunda eski eşi Emine ve oğlu Mert'in rolü olabileceği iddiaları ise dikkatleri üzerine çekti.

Bahri Ataş, Müge Anlı'ya yaptığı açıklamada, Şaban Ataş'ın 22 Mart'ta işe gitmek üzere evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirtti. Ayrıca, Emine Hanım'ın kendisini 25 Mart'ta arayarak Şaban Ataş'ın kayboluşundan bahsettiğini ve kaybolmadan önce üzerinde 25-30 bin lira para bulunduğunu söylediğini aktardı.

Olay, Emine ve Şaban Ataş'ın resmi olarak boşandığı ama hala aynı evi paylaştıkları ve Şaban Ataş'ın çocuğunun biyolojik babasının Burhanettin olabileceği iddialarıyla daha da karmaşık bir hale geldi. Eski eş Emine Hanım, canlı yayına bağlanarak iddiaları reddetti ve "Bir bayanla erkeği yan yana görünce böyle yakıştırmalar yapılıyor," dedi. Ancak Burhanettin'in eşi Emine ve Burhanettin'i birlikte yakaladığını ve bu ilişkinin herkes tarafından bilindiğini iddia etti.

Müge Anlı programı, Şaban Ataş'ın kayboluşunu çözmek ve gerçekleri ortaya çıkarmak için izleyicilerden gelen bilgi ve ipuçlarını değerlendiriyor. Şaban Ataş'ın nerede olduğu ve kayboluşunun arkasındaki gerçekler henüz çözülmeyi beklerken, Müge Anlı'nın detektiflik yetenekleri bu gizemi aydınlatmak için devrede.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.