Müftüye veda yemeği

Müftüye veda yemeği

 Sivas İl Müftüsü olarak atanan Gebze İlçe Müftüsü R. Şükrü Balkan’a Gebze Din Görevlileri Derneği tarafından veda yemeği verildi. Yemekte...

 

Sivas İl Müftüsü olarak atanan Gebze İlçe Müftüsü R. Şükrü Balkan’a Gebze Din Görevlileri Derneği tarafından veda yemeği verildi. Yemekte bir konuşma yapan Gebze İlçe Müftüsü Gebze’de görev yaptığı süre boyunca önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi.

BİRLİK VE BÜTÜNLÜK İÇERSİNDE OLMALIYIZ

Gebze Holiday İnn Asia Otel’de dün düzenlenen veda yemeğine Gebze İlçe Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Gölcük İlçe Müftüsü, Darıca İlçe Müftüsü, Gebze Ticaret Odası Başkan Vekili Sinan Sungur, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar ve Gebze İlçe Müftülüğü’nde görevli personel ve din görevlileri katıldı. Programda ilk olarak bir konuşma yapan GTO Başkan Vekili Yardımcısı Sinan Sungur,  din görevlilerin aldığı eğitimden tek yön bakış açısıyla insanlara anlatmaya çalıştıklarını söyledi. Sungurlu, “Bizler ruhumuzun ihtiyaç duyduğu bu terapiden kendimizi mahrum bırakıyoruz. Mübarek gecelerimizde bile bir araya gelmiyoruz. Buna bağlantılı olarak 1 hafta öncesinde geçmiş bulunduğumuz Kadir gecesidir” dedi. 

GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK

Gebze İlçe Müftüsü Recep Şükrü Balkan ise yaptığı konuşmada,  en verimli ve başarılı meslek hayatını Gebze’de geçirdiğini belirtti. Müftü Balkan, “Başarılı projeleri hayata geçirdik. Yarım kalan projeleri de benden sonraki görev alacak olan Müslüman kardeşimin de layıkıyla yerine getireceğinden şüphem yok. Görev sürem boyunca birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaptığımız tüm çalışmalarda bizlere her konuda yardımcı olan kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi. Gebze İlçe Müftüsü Recep Şükrü Balkan’a konuşmasından sonra Gebze Din Görevlileri Derneği tarafından bir veda plaketi verildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.