Müftü Kılıçbay’dan kaymakama davet

Müftü Kılıçbay’dan kaymakama davet

1-7 Ekim tarihlerinde kutlanacak “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” sebebiyle Gebze İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve beraberindeki din görevlileri Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret ederek Gebze Kültür Merkezi’ndeki programa davet ettiler

Ziyarette Gebze İlçe Müftüsü Kılıçbay, bu yılki temanın "cami, din görevlileri ve vefa" olarak belirlendiğini ifade ederek, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda ilçemizde yapılacak olan etkinlikler hakkında Kaymakam Güler’e bilgiler verdi. Daha sonra İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay günün anısına Kaymakam Güler’e Kuran-ı Kerim, kitap ve çiçek takdim etti. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler konuşmasında, “İyiliği emredip kötülüklerden sakındıran, güzel ahlaklı olmayı öğütleyen, öğütlemenin yanında çevresindekilere en güzel şekilde örnek olan din görevlilerine büyük sorumluluklar düşmektedir.

 

“ARALIKSIZ HİZMET VERİYORSUNUZ”

Bu sorumluluğu  yerine getiren fedakâr hocalarımıza teşekkür ediyorum. Salgının yayılmasını önlemek için aralıksız hizmet veriyorsunuz. Vefa Sosyal Destek Gruplarında yer alarak hayatın her alanında varlığını hissettiren, Diyanet mensuplarını bu vesile ile bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.  Kaymakam Mustafa Güler ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve beraberindeki heyetin “Camiler ve Din Görevlileri Haftasını" kutladı.

 

 

ziyaret-2.jpeg

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.