Müfettişler Çayırova Belediyesi’nde

Müfettişler Çayırova Belediyesi’nde

Çayırova Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Refik Tartar’ın usulsüz bir şekilde arsa alması ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığı konuyu araştırması için Çayırova Belediyesi’ne müfettiş gönderdi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya geçtiğimiz ay Çayırova Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Refik Tartar’ın usulsüz bir şekilde arsa alması ile ilgili olarak belgeleriyle birlikte basın toplantısı düzenlemişti. Kaya yaptığı açıklamada 51 bin metrekareyi aşkın arsa ve üç daire kaydı bulunan Refik Tartar’a, encümen kararında yer alan ifadeye göre Tartar’ın talebiyle, Şekerpınar’da metrekaresi 700 TL’den belediye arsası satıldı. Refik Tatar’la ilgili olarak yaşanan bu gelişmelerin ardından Refik Tatar belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa etmişti.

BİR BAŞMÜFETTİŞ İLE BİR DE MÜFETTİŞ VAR

Çayırova Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Refik Tartar’ın usulsüz bir şekilde arsa alması ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığı konuyu araştırması için Çayırova Belediyesi’ne müfettiş gönderildiği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya da İçişleri Bakanlığı konuyu araştırması için Çayırova Belediyesi’ne bir başmüfettiş ile bir müfettişin gönderildiği doğruladı. İçişleri Bakanlığı tarafından Çayırova Belediyesi’ne gelen başmüfettiş ile bir müfettişin Refik Tartar’ın usulsüz bir şekilde arsa alması ile ilgili olarak CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Halis Koç’un da bilgisine başvurmak üzere belediyeye çağrıldığı öğrenildi.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.