Müdürlük değil Malumsen İrtibat Bürosu!

Müdürlük değil Malumsen İrtibat Bürosu!

Eğitim Bir-Sen şube başkan ve yöneticilerinin ilçe milli eğitim müdürlüklerine atanması Körfez’de de sürdü. Körfez MEM’e Eğitim Bir-Sen yöneticisi Sergülen Kurt’un atanmasına üzerine Türk Eğitim-Sen’in iki şubesi, “Malumsen İrtibat Bürosu” tabelası astı!

Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Hükümet’e yakınlığı ile bilinen, kamu çalışanlarına yüzde 3+3’lük zam artışına rıza gösteren Memur-Sen Konfederasyonu çatısındaki Eğitim Bir-Sen Kocaeli 1 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Sergülen Kurt’un atamasına Türk Eğitim Sen’in iki şubesi sert tepki gösterdi.

korfez-2.jpg

Türk Eğitim-Sen’in Kocaeli 1 No’lu Şube Başkanı Yaşar Şanlı ve 2 No’lu Orhan Kütük ile her iki şubenin yönetim kurulu üyeleri Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında müdürlüğün makam kapısına “Malum-Sen İrtibat Bürosu” yazılı döviz asıp ardından şu açıklamada bulundu:

SENDİKA GÖRÜNÜMLÜ ÇETE

 

korfez-3.jpg

“Körfez İlçe Milli Müdürlüğü görevine kamu kurumlarını bir ur gibi sarmış, çalışanın yanında saf tutmak yerine koltuk kapmak derdinde olan sendika görünümlü çetenin 1 nolu şubesinin yönetim kurulu üyesi atanmıştır. Geçen yıl da 2 nolu şube başkanları şube başkanlığı görevini sadece 11 ay yapıp Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri olmuştu. Pazarlık yaptıkları tüm makamları biliyoruz.

 

BİR KİŞİNİN İSTİFASI

ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRİR

 

korfez-1.jpg

 

Bugün Körfez’de Türk Eğitim-Sen olarak makam odasının önüne gerekli tabelayı yapıştırdık. Bundan sonraki süreçte de her türlü ahlaksızlıklarını dile getireceğiz. Kamu çalışanlarının bu yapıya olan desteğinin sonlanma vakti gelmiştir.  Verdiğiniz yetkiyi, koltuk için kullanan bu yapıdan kopma vakti gelmiştir. Bir kişinin istifası çok şeyi değiştirir. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.