Muallimköy’e kimyasal tesis yapılmak isteniyor

Muallimköy’e kimyasal tesis yapılmak isteniyor

Alışan Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret A.Ş. firması tarafından Gebze Muallimköy Mahallesi’ne Kimyasal Elleçleme ve Paketleme Tesisi yapılmak isteniyor.

Dilovası Organize Sanayi Bölgesi 3. Kısım Muallim Köy Caddesi No:11 Muallimköy Mahallesi’nde bulunan Alışan Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret A.Ş. yeni bir Kimyasal Elleçleme ve Paketleme Tesisi yapmak isteniyor. Yapılmak istenen tesisin Muallimköy Mahallesi içerisinde olacağını ifade eden Muallimköy Mahallesi Muhtarı Haydar Yılmaz, “Yapılmak istenen Kimyasal Elleçleme ve Paketleme Tesisi için 17 Mayıs Salı günü ÇED Toplantısı yapılacak. Gebze Öğretmenevi’nde yapılacak olan toplantı saat 17.00’da başlayacak.

 

“YENİLERİ YAPILIYOR”

Tüm mahalle sakinlerinin bu toplantıya katılması büyük önem arz ediyor. Sanayi tesislerinin mahallemizin içerisine kadar girdi. Yapılacak olan bu tesis hem insana hem de çevreye zarar verecektir. Bu tür tesislerinin sanayi bölgelerinin dışına yapılması son derece yanlış. Başta mahalle sakinleri olmak üzere burada yaşayanlar olarak bu tesislerinin kapatılmasını beklerken sürekli yenileri kuruluyor” dedi.

 

tesis-1.jpg

 

tesis-2-003.jpg

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.