MİNİKLERDEN FARKLI TARİFE

MİNİKLERDEN FARKLI TARİFE

U-13 Ligi puan mücadelesinde 10 grupta 32 maç oynanırken minikler yeşil sahalarda mücadele etti. Bol gollü sonuçların alındığı miniklerin maçları oldukça çekişmeli geçti

YAHYA KAPTAN FARKLI

U-13 Ligi C grubunda mücadele eden Yahya Kaptanspor ile Yuvam İzmitspor Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda karşılaştı. Maçta Yahya Kaptan etkili oyunu ile 20.dakikada Mustafa’nın attığı golle 1-0 öne geçti. İkinci yarıya etkili başlayan Yahya Kaptanspor 32. dakikada Oğuzhan’ın golü ile farkı ikiye çıkarttı. Müsabakanın sonlarına doğru ise 40.dakikada Türker skoru 3-0 yaparken 48.dakikada Berke ile kapanış golünü atarak Yahya Kaptanspor 4-0’lık skorla 3 puanı kazanmayı başardı.

BOL GOLLÜ MAÇLAR

U-13 müsabakalarında oynanan diğer karşılaşmalar ise bol gollü geçti. İlimizin diğer statlarında oynanan maçlarda futbolcular kıyasıya mücadele etti. A grubunda mücadele eden takımlardan İzmit Belediyespor. Yeni Kandıraspor’u 5-0 yendi. Şirintepespor rakibi İzmit Gençler Birliği karşısında 3-1 mağlup oldu. Derince Stadı’nda Belediye Derincespor ile Derince Birlik karşılaşmasından 3-0’lık skorla Belediye Derincespor kazandı. Derince Gençler Birliği ise Şirinspor’a 4-3 mağlup oldu. Grup maçlarından en farklı skoru D grubunda Kartepe Belediyespor rakibi Yenidoğan Serdar karşısında 18-0’lık sonuçla aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.