Minik Egemen’den Başkan Şakar’a teşekkür

Minik Egemen’den Başkan Şakar’a teşekkür

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, 31 Mart yerel seçimleri çalışmalarında tanıştığı Egemen’i seçim sonrasında da ziyaret etti. Işıklı otobüs isteyen minik Egemen’i hayaline kavuşturan Başkan Şakar, Minik Egemen ile saatlerce oyun oynadı.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, 31 Mart yerel seçimleri sürecinde tanıştığı ve o dönemde kendisinden ışıklı otobüs isteyen minik Egemen’i unutmadı. Başkan Şakar, Egemen’i ailesiyle birlikte yaşadığı evde ziyaret etti. Ziyaret sırasında yanında getirdiği ışıklı otobüsü Egemen’e hediye eden Şakar, minik çocuğun mutluluğuna ortak oldu. Egemen, otobüsü görünce büyük bir sevinç yaşadı ve Başkan Şakar’a teşekkür etti. Egemen’in sevinç dolu anları, ziyaretin en duygusal anlarından biri oldu.

SAATLERCE OYUN OYNADI

Minik Egemen’in hayalini gerçekleştirmekle kalmayan Başkan Şakar, onunla saatlerce oyun oynadı. Birlikte otobüsü inceleyen ve farklı oyunlar oynayan Şakar ve Egemen, keyifli anlar geçirdi. Şakar, “Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemli. Minik Egemen’in hayalini gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum. Onun gülümsemesi bizim için en büyük ödül” dedi.

AİLEDEN TEŞEKKÜR

Egemen’in annesi Özlem Demir, Başkan Şakar’a bu anlamlı jesti için teşekkürlerini iletti. Anne Demir, Başkan Şakar’ın bu duyarlı ve samimi yaklaşımının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Egemen’in Özlem Demir, “Başkanımızın bu ziyareti ve hediyesi bizi çok duygulandırdı. Egemen’in yüzündeki mutluluk her şeye değer. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ÖRNEK DAVRANIŞ

Başkan Şakar’ın anlamlı ziyareti, halkla olan yakın ilişkilerini ve özellikle çocuklara verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Şakar, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız. Onların mutluluğu, bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır. Egemen gibi çocuklarımızın hayallerine dokunmak ve onların yüzlerini güldürmek bizler için en değerli görevlerden biridir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.