Mimarlar odasından üyelerine eğitim

Mimarlar odasından üyelerine eğitim

TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen etkinlikte mimarlara ‘Binalarda Su Yalıtımı Eğitimi’ verildi.

TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği üyelerine yönelik eğitimlere devam ediyor. Oda tarafından önceki gün üyelerine ‘Binalarda Su Yalıtımı Eğitimi’ verildi. GTO Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitime Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Cenk Elgin, KÖSTER Yapı Kimyasalları A.Ş. firması Kalite Kontrol Müdürü Mazlum Budak ve çok sayıda mimar katıldı. Etkinlikle ilk olarak bir konuşma yapan TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Cenk Elgin, “Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği olarak Binalarda Su Yalıtımı Eğitimine katılım gösteren herkese hoş geldiniz diyorum.

 

“EĞİTİMLERE DEVAM EDECEĞİZ”

Bu tür eğitimler başta olmak üzere her zaman bizlere Gebze Ticaret Odası’nın tüm kapılarını açan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e de ayrıca teşekkür ederim. Oda olarak üyelerimize yönelik vermiş olduğumuz bu eğitimlere ilerleyen günlerde de devam edeceğiz” dedi. Etkinlikte selamlama konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin öncülüğünde, KÖSTER Yapı Kimyasalları A.Ş. firması Kalite Kontrol Müdürü Mazlum Budak’ın firma ürünlerini tanıttığı ‘Binalarda Su Yalıtımı Eğitimi’ odamız ev sahipliğinde gerçekleştirmekten büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

manset-1-105.jpg

 

manset-3-136.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.