Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Sınavına Katılacak Adaylar Dikkat!

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Sınavına Katılacak Adaylar Dikkat!

Milli Savunma Üniversitesi'nin heyecanla beklenen Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) için geri sayım sona erdi.

ÖSYM, sınav giriş yerlerinin yer aldığı sınav giriş belgelerini 22 Şubat 2024 tarihinde erişime açtı. Adayların, sınav günü yanlarında bulundurması gereken bu belgeler, sınavın sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için büyük önem taşıyor.

MSÜ Sınav Giriş Belgeleri Nasıl Alınır?

Adaylar, sınav giriş belgelerine, ÖSYM'nin resmi internet adresi olan https://ais.osym.gov.tr üzerinden, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile erişebilirler. Sınav giriş belgesinde, adayın fotoğrafı, sınav merkezi, bina ve salon bilgileri yer alacak. Bu belge, sınavın adil ve düzenli bir şekilde yürütülmesinde kilit bir role sahiptir.

Sınav Giriş Belgesi Sorgulama Linki

Adaylar, MSÜ Sınav Giriş Belgesi Sorgulama sayfasına tıklayarak doğrudan sınav giriş belgelerine ulaşabilirler.

ÖSYM'den MSÜ Sınavı Duyurusu

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada, "3 Mart 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’na (2024-MSÜ) başvuran adayların sınav yerleri belirlenmiştir" denildi. Adaylar, 22 Şubat 2024 tarihinden itibaren ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden sınava girecekleri yer bilgisini içeren Sınava Giriş Belgelerini edinebilecekler.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

2024-MSÜ için adayların, sınav günü saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacağı belirtilmiştir. Adayların, sınav saatinden önce sınav merkezlerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Bu önemli bilgiler ışığında, MSÜ sınavına katılacak tüm adaylara başarılar dileriz. Sınav giriş belgenizi zamanında almayı unutmayın ve sınav günü için gerekli tüm hazırlıkları yapın.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.