“Milli Görüşün tek partisiyiz”

“Milli Görüşün tek partisiyiz”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, partisinin Gebze ilçe teşkilatında bir basın toplantısı gerçekleştirdi, “YRP, Milli Görüş siyasi hareketinin temsilcisi olarak kurulmuştur ve bu hareketin tek temsilcisidir”dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, YRP Gebze İlçe Başkanlığı’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte partililer de katılım sağladı. 
Toplantıda konuşan Emanetoğlu  özetle şunları ifade etti, “Gebze ilçe teşkilatımızın organizasyonuyla bir dizi program gerçekleştiriyoruz. Yeniden Refah Partimiz 10 ay önce Ankara’da kuruldu. Türkiye’de bir siyasi parti kurmanın zor olduğu bir ortamda 75 ilde teşkilatlanmasını yaptı ve kongre sürecini başlattı. 17 Kasım’da da Ankara’da 25 bin kişinin katılımıyla kongre gerçekleştireceğiz. Yeniden Refah Partisi olarak seçime hazır bir partiyiz. YRP, Milli Görüş siyasi hareketinin temsilcisi olarak kurulmuştur ve bu hareketin tek temsilcisidir. 
"YENİ DÜNYA DÜZENİ OLUŞTURACAĞIZ"
Bize ne kadar ambargo uygulanırsa uygulansın Genel Başkanımız Fatih Erbakan’la söylediğimiz tüm projeleri adım adım gerçekleştireceğiz. İslam birliği öncülüğünde yeni bir dünya düzeni oluşturacağız. Türkiye’de seçimler 2023’e kalır mı diye tartışmalar ufak ufak yapılmaya başlandı. Bir erken seçimi biz beklemiyoruz. Bununla birlikte Türkiye kırılgan bir ülke. Son Cumhurbaşkanlığı seçimi 1,5 sene erken yapıldı. Bugün olmaz dediğimiz seçim, yarın karşımıza çıkabilir. Eğer milletimizin nefes alacağı bir ortam oluşmazsa iktidar olarak da sıkıntı yaşarsınız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.