Milli Görüş moral depoladı

Milli Görüş moral depoladı

 Saadet Partisi Gebze Gençlik Kolları düzenledikleri özel gecede gençlik kollarında görev almış eski yöneticileri ve başkanları ile bir araya gelerek...

 

Saadet Partisi Gebze Gençlik Kolları düzenledikleri özel gecede gençlik kollarında görev almış eski yöneticileri ve başkanları ile bir araya gelerek moral depoladı.

2014 yerel seçimlerine hızlı ve etkili bir şekilde hazırlanan SP Gençlik Kolları geçtiğimiz akşam Dilaş Restoran’ta düzenlediği özel gecede eski yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantıya eski gençlik kolları başkanlarından Mehmet Yusuf, İsmail Ayar, Mustafa Türel, Mustafa Yaylak ve Halil İbrahim Yıldız katılırken, geceye ayrıca Gençlik Kolları Genel başkan yardımcısı ve Bursa İl sorumlusu Mustafa Sezgin, Gençlik Kolları Genel Merkezi Yalova İl sorumlusu Necmettin İşlek ve Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tuncay Karacan katıldı.

 

MİLLİ GÖRÜŞ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ

Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Günler konuşmasına; “Bu özel gecemizde bizleri kırmayıp aramıza katılan tüm eski başkan ve yöneticilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek başladı. Günler konuşmasının devamında, “Gebze gençlik kolları olarak geçmiş dönemlerde yapmış olduğunuz hizmetler neticesinde, Saadet Partimizi ve Milli Görüşü bölge siyasetinin en etkili ve en iddialı konumuna getirdiniz ve bu alanda Gebze’de belli bir iskeletin oluşmasını sağladınız. Bizlerde siz değerli büyüklerimizden teslim aldığımız Milli görüş bayrağını en üst noktaya dikmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza şahsım ve yönetimim adına söz veriyoruz” dedi. Toplantıya katılan eski başkan ve yöneticiler de yapılan bu özel geceden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tarz toplantıların sıklıkla yapılmasının teşkilatlara fayda getireceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.