Milli boksör bahçede yumruk atıyor

Milli boksör bahçede yumruk atıyor

Avrupa şampiyonu ve dünya ikincisi milli boksör Elif Güneri, koronavirüs tedbirleri kapsamında evinin bahçesinde antrenman yaparak dünya şampiyonluğuna ulaşmak için çalışmalarına devam ediyor.

KÜRESEL BİR TEHDİT

Avrupa şampiyonu ve dünya ikincisi milli boksör Elif Güneri, yaptığı açıklamada, koronavirüs küresel bir tehdit haline geldiğini söyledi. Güneri, 22 yıllık spor hayatında ilk kez bu kadar evde kaldığını aktararak, bu sürecin, dinlenme ve aileye zaman ayırma gibi iyi yönlerinden de görülmesi gerektiği kaydetti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında evde bulunduğunu aktaran Güneri, herkesin bu süreçte evde kalması gerektiğini vurguladı. 

İLK HEDEF VİRÜSÜ YENMEK

Güneri açıklamasında "Spor salonu edasında bir bahçemiz var. Lastikler var, lastik çekiyorum, torbam var, dambıllarım var. Evimin arazisi müsait, koşular yapıyorum. Evde kalıp sporumu da yapabiliyorum." diye konuştu. Güneri, gelecek süreçteki hedeflerinden bahsederek, "Önümüzdeki ilk şampiyona koronavirüs, ilk hedefimiz koronavirüsü yenmek. Uluslararası müsabakalar şu anda durduruldu. Olimpiyatlar 2021'e ertelendi. Avrupa ve dünya şampiyonalarında boy göstermek istiyorum. Daha önce Avrupa şampiyonu ve dünya ikincisi oldum. Avrupa şampiyonluğunu tattım ama dünya şampiyonluğunu tatmadım” dedi. 

GENÇLERE TAVSİYE

Antrenmanlarını evinin bahçesinde sürdürdüğünü anlatan Güneri “En büyük amacım dünya şampiyonu olmak. Bu yüzden sabah akşam demeden, koronavirüs demeden bulunduğumuz yeri en iyi şekilde değerlendirerek antrenman yapmaya çalışıyorum” dedi.  Genç sporculara da tavsiyelerde bulunan Güneri, bahçede antrenman yaptığı ringin 6 metrekare olduğunu ve herkesin evinin bir odasını ringe çevirerek çalışabileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.