Milletvekillerine hayırlı olsun dedi

Milletvekillerine hayırlı olsun dedi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, milletvekillerini TBMM’de ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AKP Kocaeli Milletvekilleri ile meclisteki makamında bir araya geldi. Çiftçi sırasıyla Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu’nu ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi. Milletvekilleriyle istişare ve değerlendirmelerde bulunan Başkan Çiftçi, Çayırova’da yapılan çalışmalar, tamamlanan ve devam eden projeler hakkında milletvekillerine bilgi verdi. Yatırımlara ilişkin görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyarette, Çiftçi milletvekillerine günün anısına hediye takdim etti.

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Çiftçi ayrıca İstanbul Milletvekili Turan, İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu, Kütahya Milletvekili Adil Biçer ve Kastamonu Milletvekili Halil Uluay’la bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

GRUP TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti’nin Grup Toplantısı’na katılan Çiftçi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus ve AK Parti Kocaeli Milletvekilleriyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını yerinde dinledi. Tuğçe Yakıcı

cayir.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.