Milletvekili Hürriyet, su kaşiflerini ziyaret etti 

Milletvekili Hürriyet, su kaşiflerini ziyaret etti 

 CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, dünyanın dört bir yanından öğrencileri okul ve toplumlarındaki su meselelerine karşı birlikte harekete...

 

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, dünyanın dört bir yanından öğrencileri okul ve toplumlarındaki su meselelerine karşı birlikte harekete geçirme yönünde teşvik eden eğlenceli ve eğitici bir program olan ‘Su Kaşifi’ projesinde dünya ikincisi olan Özel Eğitim Kurumları’nın başarılı öğrencilerini yalnız bırakmadı. Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Okul Müdürü Eyüp Sultan Keskin, Kurucu Temsilcisi Naci Akçay, Okul Aile Birliği Başkanı İlknur Ünsal, eğitim kadrosu ve öğrencileri ziyaret eden Milletvekili Hürriyet, su farkındalığına destek sözü verdi.

KÖRFEZ’DEN NİJERYA’YA 20 TONLUK SU TANKI

Körfez ilçesinde bulunan Özel Körfezim Eğitim Kurumu öğrencileri, 11 ülkede devam eden Mikado Sürdürülebilir Kalkınma Danışmanlığı HSBC Su programı desteği ile Türkiye’de yürütülen ‘Su Kaşifi’ programı kapsamında önemli projelere imza atıyor. Su Kaşifi programında dünya ikincisi olan ve son olarak kendi aralarında topladıkları yardımlar ile Nijerya’daki insanların kullanması amacıyla bölgeye bir su tank yaptıran öğrencileri CHP Kocaeli Milletvekili ve Anayasa Komisyonu üyesi Fatma Kaplan Hürriyet ziyaret ederek hem su farkındalığı konusundaki emekleri için teşekkür etti hem de destek sözü verdi. Proje hakkında konuşan Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu Nijerya’da susuz bir bölgeye 20 tonluk su tankı yerleştirdiklerine dikkat çekerek, “Sürdürülebilir olması amacıyla şu anda yapmış olduğumuz bir çalışma ile yine Nijerya’da suyu bulunmayan bir bölgede özellikle kadınların ve çocuklarımızın suya olan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla su kuyusu yapma planı içerisindeyiz” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.