“Milletin derdi evine ekmek götürmek”

“Milletin derdi evine ekmek götürmek”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Milletimiz derdi evine götürecek ekmek, çocuğuna gelecek” dedi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek yaşanan ekonomik sıkıntıların gün geçtikçe arttığını ifade ederek, “İktidarın ülkenin gündemini boş işlerle değiştirme çabanız boşadır. Milletimiz derdi evine götürecek ekmek çocuğuna gelecek. Eylül ayı ailelerimiz için dert ayıdır. Okulların açılmasıyla beraber kıyafet, kırtasiye harcamaları ailelerin belini büker. Evlatları üniversite kazananların yurt sorunu, kira derdi artar. Bir de üstüne mutfaklardaki yangının harareti biner, geçim derdi dayanılmaz olur.

 

“FAHİŞ KİRA ARTIŞLARI”

Bu yıl fahiş kira artışları milletimizi bezdirmiş.  Şikâyet telefonları yağıyor. Pandemiyi borçla aşmak için verilen krediler, konut piyasasında büyük bir balona neden oldu. Bu da kiralara yansıyor. Avrupa'da konut fiyatları en hızlı artan ülke Türkiye oldu. 

Özel yurt kiralarındaki artışlar ev kiralarını da solluyor. Peki, bu kiralarla millet çocuğunu nasıl okutacak? Faturayı mutfaktaki tencereye yüklediler. “Üretim değil, rant” dediler. Ülkenin gündemini boş işlerle değiştirme çabanız boşadır. Milletimiz derdi evine götürecek ekmek, çocuğuna gelecek” dedi.

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.