Millete de sözüm var.  Aldanmanın sınırı olsun

Millete de sözüm var. Aldanmanın sınırı olsun

Mimar Sinan Mahallesi eski Muhtarı, Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük sosyal medyadan isyan ederken halka da atıfta bulundu: Aldanmanın sınırı olsun!

Mimar Sinan Mahallesi eski Muhtarı, Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük’ün paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Metropol kent Gebze’de imarı olmayan yapılaşma izni olmayan koskoca iki mahalle var, Hürriyet ve Yavuz Selim.

Devletin, belediyenin asli görevi bu, işini yapmayan bir belediye var ayıptır günahtır bu insanlara yapılanlar. Her seçim öncesi gelip o insanları kandırıp oyu alıp ‘çekmecede’ dediğiniz tapuları, evrakları çıkarın artık siz hizmet değil rant peşindesiniz.

 

BEN SİZE DÖNEK DİYORUM

 

Ayıptır ayıp hem de çok ayıp. Söz verip sözünde durmayan insana bizim memleketinizde dönek derler bende size dönek diyorum. Kış geldi millet kömür alma telaşı içinde odun derdinde halen soba kuruluyor.

KANDIRILIYORUZ

Bu iki mahallede geçen sene 11. Ay Meclis toplantısında başkana, ‘Hürriyet ve Yavuz Selim ne zaman imara açılacak’ diye sordum. 6 ay demişti 1 yıl oldu daha ortalıkta hiç bir şey yok. İnsanlar bize soruyor ‘ne oldu’ diye. Buradan diyorum, kandırılıyoruz. Olan biten hiçbir şey yok şimdi tapu veriyorlar tarla tapusu neden veriyorlar biliyor musunuz, paraya ihtiyaç var da ondan. Ama imar yine yok.

VUR TOKATI. GİTSİNLER!

 

25 yıl önce Rahmetli Penbegülü başkan benim mahallemi imara açtı. Allah mekanını cennet etsin onun. 20 yıldır iyi sömürdünüz bu milletin kanını. Millete de bir çift sözüm var aldanmanın da bir sınırı olsun kardeşim önüne sandık gelince vur tokatı gitsinler.

 

ALLAHA VE MİLLETE

HAVALE EDİYORUM

 

Beylikbağı bölgesine üvey evlat muamelesi yapılıyor. Muhtarlar haykırıyor dernek başkanları haykırıyor bizler haykırıyoruz ama sesimizi duymayan kulak tıkayan kişileri önce Allah’a sonra da seçim zamanı millete havale ediyorum kalın sağlıcakla...”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.