Millet İttifakı’nın gençlerinden ortak çalışma

Millet İttifakı’nın gençlerinden ortak çalışma

İYİ Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları ile CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları genç seçmenlere yönelik fikir alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldi.

İYİ Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı İzzet Söğütçü ve ilçe gençlik kolları yönetimi önceki gün CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Doğa Mert Doğan ve yönetimini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak İYİ Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı İzzet Söğütçü, “İYİ Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları olarak CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Doğa Mert Doğan ve yönetimine İlçe binalarında ziyarette bulunduk. İttifak ortağımız arkadaşlarımızla ülke gündemine değinerek, genç seçmenlere yönelik fikir alışverişinde bulunduk. Emanetimiz olan ülkemize faydalı bir nesil olma yolunda gelecek nesile fayda sağlayacak çalışmaları konuştuğumuz ziyarette bizleri ağırlayan Başkan ve yönetim kuruluna misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

“GENİŞ ÇAPLI FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTIK”

CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Doğa Mert Doğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İttifak ortağımız, İYİ Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı dostum İzzet Söğütçü ve yönetimi ilçe binamızda ziyaretimize geldiler.  Genç seçmen çalışmaları ve ülke gündemindeki konular, birlikte çalışmanın kıymeti hakkında geniş çaplı fikir alışverişi yaptık. Özgücümüzün bir kez daha farkına vardık.  Başkan ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.