Millet İttifakı’ndan seçilip AKP’ye transfer oldular

Millet İttifakı’ndan seçilip AKP’ye transfer oldular

2019’daki yerel seçimlerde Millet İttfakı’ndan CHP üyesi olarak Darıca Belediye Meclisi’ne seçilen Göknur Bektaş ve Cevat Yalçın, AKP’ye transfer oldu.

31 Mart 2019’daki yerel seçimlerinde Millet İttifakı’ndan CHP üyesi olarak Darıca Belediye Meclisi’ne seçilen Göknur Bektaş ve Cevat Yalçın, AKP’ye transfer oldu. Göknur Bektaş, İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı yönetiminde yer almış, CHP ve İYİ Parti arasında kurulan Millet İttifakı’nda birinci sıradan meclis üyesi seçilince aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi de olmuştu. Bektaş ile birlikte yine Darıca Belediye Meclisi’ne seçilen Cevat Yalçın bir süre önce üyesi oldukları CHP’den istifa etmişler ancak belediye meclis üyelik görevlerini sürdürmüşlerdi. İki isim önceki gün AKP İl Teşkilatı’nda düzenlenen törenle rozetlerini taktı. Törene AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ile Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katıldı.

KATILIM İLE GÜÇLENDİK!

Ellibeş iki ismin partilerine katılmasıyla birlikte mecliste daha da güçlendiklerini söyleyip, “Bu iki arkadaşımızın AK Parti’ye katılmaları gerçekten önemli. Biz belediyeciliği gönül belediyeciliği yapan bir partiyiz. Belediyecilikte hizmet gerekli ancak kesinlikle yeterli değil. Bunu yeterli kılan milletimiz ile gönül köprüsü kurmaktır” dedi. AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de yeni katılan partilileri kutlayıp Darıca’ya daha çok hizmet edeceklerine inandıklarını kaydetti. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.