Millet İttifakı gençleriyle takipte

Millet İttifakı gençleriyle takipte

Gebze Belediye Meclisi’nde ekim ayı olağan toplantısı ikinci oturumunu Millet İttifakı bileşenleri CHP ve İYİ Parti’nin gençleri; başkan yardımcıları Tuğçe Başçiftçi ve Fatih Araç ile kurultay delegesi Olcay Öğüt de takip etti

12-008.jpg

 

Gebze Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı ikinci oturumunu CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ile birlikte yönetim kurulu üyeleri izledi. Orhan’a yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Tuğçe Başçiftçi eşlik etti. Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyeleri Meclis Üyesi Halil İbrahim Başçiftçi’nin kızı olan genç siyasetçi, çalışmalarını belediye meclis üyeleri ile birlikte sürdürüyor.

ÇITAYI YÜKSELTEBİLİRLER

 

17-002.jpg

Uluköylü’nün yanında da ilçe yönetiminin genç simalarından Fatih Araç (soldaki) yer aldı. İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın kurucu yönetiminden itibaren tüm yönetimlerinde görev üstlenen Araç bu dönem yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapıyor. Gerek CHP’li Tuğçe Başçiftçi gerekse İYİ Partili Fatih Araç’ın önümüzdeki dönemlerde çıtayı yükselterek belediye meclis üyeliklerine aday olma olasılığı da veriliyor.

ARSLAN, GENÇ ÇEPER İLE

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

 

10-024.jpg

Gebze Belediye Meclisi’nde CHP Meclis Üyeleri’nden Avukat Saide Arslan Çalışkan partisinde ilçe başkanlığı, ilçe sekreterliği ve Darıca Belediye Meclis üyeliği deneyimlerini yaşadı. Çıtayı yükseltmek için milletvekili aday adaylığı girişimlerinde de bulundu. CHP Gençlik Kolları üyelerinden Sinan Çeper ise belediye meclisinde ilk deneyimini bu dönem yaşıyor. Geçen yıl Gençlik Komisyonu’nda yer alan Çeper bu yıl Plan ve Bütçe Komisyonu’nda partisini temsil ediyor. Tahmini bütçe gündeme geldiğinde söz de alan Çeper toplantı öncesi grup sözcüleri Saide Arslan Çalışkan ile görüş alışverişinde bulundu. Çalışkan da aktif siyasette ilk yıllarında gençlik kollarında (Cüneyt Akın dönemi) görev üstlenerek başlamıştı.

 

ÖĞÜT YÖNETİMDEN

DÜŞTÜ MECLİSİ BIRAKMADI

 

13-009.jpg

Öte yandan meclisi CHP İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu da takip ederken kendisine Recep Dursun döneminde ilçe saymanı olarak görev yapan, bu dönem CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’nın listesinden kurultay delegesi seçilen Olcay Öğüt (sağdaki) de eşlik etti. Genç siyasetçi CHP’de ilçe yönetimindeyken de meclisleri sıkı takip ederdi. Yönetimdeki görevi sona erdi ama meclis toplantılarını takibi bırakmadı. Öğüt de önümüzdeki dönemlerde belediye meclisi adaylığını yoklayabilir. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.