Millet Bahçesi’nde kanalizasyonlar açıktan akıyor

Millet Bahçesi’nde kanalizasyonlar açıktan akıyor

Gebze Belediyesi’nin yaptırdığı Macera ve Aksiyon Parkı’nın olarak bilinen ve ardından Millet Bahçesi olarak adı değiştirilen parkın olduğu yerde kanalizasyonların açık bir şekilde aktığı görüldü.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nın adını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Millet Bahçesi olarak değiştirilmişti. Yaklaşık 103 bin metrekare alana sahip olan ve içerisinde yürüyüş yolları, kafeterya, restoranları bulunan, tırmanma dağı ve dağ kızağı ile adrenalin tutkunlarını kendine çeken macera parkını ziyarete gelen Gebzelileri Millet Bahçesi tabelası karşılıyor. Ancak Millet Bahçesi’nin içine giden vatandaşlar parkın sahil kısmındaki girişi kapısının hemen yanında kanalizasyonların açık bir şekilde aktığı belirttiler.   

KÖTÜ KOKULAR GELİYOR

Millet Bahçesi olarak adlandırılan parkın olduğu yerde kanalizasyonların açık bir şekilde akmasına tepki gösteren vatandaşlar, “Parktaki dağ kızağı için Dal Lunapark para alıyor. Parktaki tuvaletler bile paralı olması yetmiyor parkın hemen aşağısında kanalizasyonlar açık bir şekilde akıyor. Kokudan parkta durulmuyor. Parka gelmeye korkuyoruz. Her taraf pislik içerisinde ve kötü kokular geliyor.” şeklinde görüş belirttiler.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.