Migros Depo’da görevimiz  varsa ona göre hareket ederiz

Migros Depo’da görevimiz varsa ona göre hareket ederiz

AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Çayırova İlçe Teşkilatı’nın ziyareti sonrası yaptığı değerlendirmede, “Arkadaşlar rapor haline getirecek. Kardeşlerimizin hukuki haklarının korunmasında bize düşen görev varsa sorumluluğumuz bilincinde hareket ederiz” dedi

babaaaa.jpg

Başkan Ellibeş, trafik kazasında hayatını kaybeden AKP Çayırova Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Demirkıran’ın babası Murat Demirkıran’a başsağlığı dileklerini iletti.

 

Çayırova Şekerpınar’daki Migros Depo’da ağırlıklı olarak DGD-SEN örgütlenmesinin ardından bu sendikaya üye olanlara yönelik ücretsiz izin uygulaması sonrası depo önünde 05 Ocak’ta başlatılan direniş ikinci ayına girdi. Ana muhalefet tarafından TBMM gündemine taşınmak üzere olan vakaya iktidar da kayıtsız kalmadı.

BİZE DÜŞEN GÖREV VARSA…

AKP Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve yönetiminin direnişteki işçilere geçen hafta içi gerçekleşen ve AKP İl Teşkilatı’nca hazırlanacak raporu merkezine alınan ziyareti gazetemize değerlendiren AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş özetle, “Arkadaşlar rapor haline getirecek. Kardeşlerimizin hukuki haklarının korunmasında bize düşen görev varsa sorumluluğumuz bilincinde hareket ederiz” dedi.

ARKADAŞLAR İNCELİYOR

cenazede.jpg

Önceki cuma günü akşamı İzmit’teki trafik kazasında hayatını kaybeden AKP Çayırova Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Demirkıran’ın cenaze töreni ve defin işlemine katıldıktan sonra gazetemize kısa bir değerlendirmede bulunan Ellibeş şunları söyledi: “Hukuki anlamda kardeşlerimizin alın terlerinin, haklarının tabi ki korunması gereken noktada bize de düşen görev varsa biz de sorumluluğumuz bilincinde hareket ederiz. Arkadaşlar inceliyorlar, tetkik ediyorlar. Bir rapor haline getirecekler.”

ÇALIŞANLAR HAKKINI ALACAKTIR

gencler-001.jpg

AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ahmet Demirkıran’ın cenaze namazı ve defni sonrası partisinin İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ile.

Ellibeş, DİSK Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 No’lu Şube’nin örgütlü olduğu Baldur Süspansiyon’daki greve dair yine sorumuz üzerine yaptığı kısa değerlendirmede Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatıyla Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın’ın şahsında kamusal arabulucunun devreye girdiğini anımsatıp, “Demin de ifade ettiğimiz gibi çalışanın hakkı, alın teri kurumadan verilecektir, çalışanlar hakkını alacaktır” dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.