MHP’den Gebze’de istişare toplantısı

MHP’den Gebze’de istişare toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğini yaptığı MHP Genişletilmiş İstişare ve Üye Rozet Takdimi Programı gerçekleştirildi.

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde önceki akşam gerçekleşen programa MHP Bursa Milletvekili M. Hidayet Vahapoğlu, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Çayırova ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban, Darıca ilçe başkanı Yücel Bektaş, Dilovası ilçe başkanı Ali Demiray, Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Murat Çoban, il ve ilçe yöneticileri, KAÇEP birim başkanları, eski yöneticiler ve çok sayıda ülkücü isim katlım gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda ilk olarak MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir konuşarak, “Bize verilen bu kutlu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Saha çalışmalarımızla iyi bir rüzgâr yakaladık” dedi.

“GEBZE TAMAM İNŞALLAH”

MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ise yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz sürede binlerce yeni üyeyi partimize kazandırdık. Bugün bu salonda görüyoruz ki Gebze tamam inşallah. Partimiz, ocağımız, sendikalarımız, TÜRKAV’ımızla çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Programda son olarak konuşan MHP Bursa Milletvekili M. Hidayet Vahapoğlu, ise gündemdeki konulara değindi. Program konuşmaların akabinde soru cevap şeklinde devam etti.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.