MHP’de sürpriz aday adayı Akay

MHP’de sürpriz aday adayı Akay

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz hafta açıkladığı seçim genelgesi ilçe teşkilatlarını harekete geçirdi. Genelge çerçevesinde...

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz hafta açıkladığı seçim genelgesi ilçe teşkilatlarını harekete geçirdi. Genelge çerçevesinde adaylığını açıklamayı düşünen ilk isim MHP Dilovası İlçe Başkanı Ayhan Akay oldu. Uzun zamandır adaylığı düşündüğünü bildiğimiz Akay, yaptığı çalışmalara güvendiği için aday adayı olacağını açıkladı. Aday adaylığı başvurusunu teşkilat yöneticilerini kapsayan son gün olan son gün olan 1 Eylül tarihinde açıklayacağını belirten Akay, “Allah’a şükür. Dilovası’nı Dilovası yapacak ekibimiz var” dedi.

AKP’Yİ BİLE GEÇTİK

1 Eylül’de teşkilat binasında partililerin de yoğun katılım göstermesi beklenen görkemli bir törenle aday adaylığını açıklayacağını ifade eden Akay, “Halkın teveccühü olmasa bu yola çıkmazdım. Sekiz aydır aktif olarak sahada çalışıyoruz. Kimse bizim gibi çalışmıyor. ESG çalışmalarımız 12 bin oyu geçtiğimizi gösteriyor. Zaten hedefimiz 12 bin oyu geçmekti ve bunu gerçekleştirdik. Kadın kollarımız aktif bir şekilde çalışıyor. Ak Parti’yi bile geçtik” açıklamasında bulundu.

YÜZDE 42 İLE AÇIK ARA ÖNDEYİZ

Eleştirilere aldırmayan ve kim ne derse desin iktidar olacaklarını ifade eden Akay, belediyenin yaptırdığı ankette bile MHP’nin yüzde 42 ile açık ara önde olduğunu söyledi. Ak Partili belediye başkanı Cemil Yaman’ı eleştiren ve halkın onun yönetiminden memnun olmadığını dile getiren Akay, “Benim içimde yüzde 21 Ak Parti oyu, yüzde 10 CHP oyu, yüzde 6 Saadet Partisi oyu var. Bu insanlar özünde MHP’li değiller ama bize gönül verdiler” şeklinde konuştu.

DİLOVASI’NI İYİ  YAPACAK OLAN MHP’DİR

Yerelde Birlik sloganı ile yola çıktığının altını çizen Akay, “Güzel projelerimiz olduğu için insanlar bize inanıyor. İlçeyiz ama bir belde belediyesinden daha geriyiz. Vatandaşın çocuklarıyla oturabileceği bile alan yok. Tinerciler, baleciler cirit atıyor, bir sosyal aktivite yok. Dilovası’nı iyi yapacak olan MHP’dir” diye konuştu. Öte yandan Dilovası’nda Akay’ın karşısına rakip çıkması beklenmiyor.  Çayırova İlçe Başkanı İskender Turan’ın ise haftaya Salı günü yapılacak olan ilçe yönetim kurulu toplantısının ardından istifa etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.