MHP’de 5 yönetici istifa etti

MHP’de 5 yönetici istifa etti

 MHP'de seçim takviminin belli olmasıyla birlikte belediye başkanlığını ya da meclis üyeliğini düşünenler istifa etmeye başladı. MHP Genel Merkezi'nin,...

 

MHP'de seçim takviminin belli olmasıyla birlikte belediye başkanlığını ya da meclis üyeliğini düşünenler istifa etmeye başladı. MHP Genel Merkezi'nin, il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelgeye göre, parti yöneticilerinin 1 Eylül'e kadar istifa etmeleri, 9 Eylül'e kadar da başvurularını yapmaları gerekiyor. Bu genelge doğrultusunda yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı olan eski sendikacı Esat Muratoğlu da istifa etti.


İL SEKRETERİ DE
İl başkan yardımcısı Esat Muratoğlu ile birlikte il sekreteri Tahsin Cebeci, il yönetim kurulu üyeleri Fehmi Aydın, Recep Yılmaz ve Sait Yıldırım da görevlerinden istifa etti. Esat Muratoğlu İzmit Belediye Başkan aday adayı olurken, Fehmi Aydın Kartepe Belediyesi Meclis Üyeliği'ne, Tahsin Cebeci, Sait Yıldırım ve Recep Yılmaz da İzmit Belediyesi Meclis Üyeliği'ne talip oldu. İstifa eden yöneticiler dilekçelerini il başkanı Aydın Ünlü'ye sundu. 


TEŞKİLAT NE DERSE
İzmit Belediye Başkanlığı'na aday olabilmek için istifa eden Esat Muratoğlu, “Üyesi olmaktan büyük mutluluk duyduğum MHP'de siyaset yapıyorum. Allah nasip etti, önemli görevlere geldim. Ben yıllarca köy hizmetlerinde görev yaptım. İzmit'in her yerini ve köylerinin durumunu biliyorum. Teşkilatımız bizi nereye koyarsa orada göreve hazırım. Kim aday gösterilirse onunla çalışırım” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.