MHP yeniden başlıyor

MHP yeniden başlıyor

MHP Kocaeli İl Teşkilatı, 2023 seçimleri öncesi ikinci tur ilçe istişare toplantılarını başlatmaya hazırlanıyor. Planlamalara göre 3 günde 6 ilçede istişare toplantısı yapılacak.

MHP Kocaeli Teşkilatı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cemiyetlere katılan, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan, teşkilatlarla bağı koparmayan MHP İl Başkanı Yunus Erme Kurt ve beraberindeki il yönetimi, ikinci tur ilçe istişare toplantılarının startını vermeye hazırlanıyor. 26, 27, 28 Ağustos tarihlerinde bir günde iki ilçe olacak şekilde gerçekleşecek istiare toplantıları kapsamında 26 Ağustos Cuma günü Karamürsel ve Darıca, 27 Ağustos Cumartesi günü Dilovası ve Körfez, 28 Ağustos Pazar günü ise Kartepe ve Başiskele ilçe istişare toplantılarını gerçekleştirilecek.

 

KURT DAVET ETTİ

İstişare toplantılarının ilçelerde bulunan kültür merkezlerinde gerçekleştirilmesi planlanırken hangi ilçenin istişare toplantısını saat kaçta gerçekleştireceği henüz belirlenmedi. Toplantılara yönelik hazırlıkların devam ettiği öğrenilirken İl Başkanı Yunus Emre Kurt, geçtiğimiz günlerde yapılan ve genel merkezden yetkililerinin katılımlarıyla geçen ilçe istişare toplantılarının oldukça heyecanlı olduğunu belirtti. Başkan Kurt, Kocaelili vatandaşları ikinci kez gerçekleştirecekleri ilçe istişare toplantılarına beklediklerinin altına çizdi.

 

Haber: Hanifi SURUN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.