MHP Kocaeli SKM başkanları iftarda buluştu

MHP Kocaeli SKM başkanları iftarda buluştu

MHP İl SKM Başkanlığı’nın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine 12 İlçe SKM Başkanı katılım gösterdi. 

MHP İl SKM Başkanlığı’nın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine 12 İlçe SKM Başkanı katılım gösterdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine 12 ilçe SKM başkanları ve görevlileri hazır bulundu. Samimi bir ortamda bu akşam gerçekleştirilen iftar yemeği Maide Restoran’da  yendi. 

SEÇİM ÇALIŞMALARI
İftar sonrası yapılan toplantıda söz alan MHP İl SKM Başkanı Av. Semih Türeyen konuşmasında İlçe SKM Başkanları ile SKM ekiplerine katılımları ve çalışmaları için teşekkür ederek, ilçe SKM ekiplerinin yaptığı çalışmaları dinledi. İl SKM ekibinin tanıtılması sonrası istişarelerde bulunuldu. 

“14 MAYIS AKŞAMI BAŞARIMIZI TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”
İlçe SKM başkanları seçim takviminin açıklanmasından bu güne kadar yaptıkları seçim çalışmaları ve seçim irtibat büroları hakkında sözlerini sürdüren Başkan Türeyen, sandık güvenliği, seçim propagandası ve seçim sürecinde yapılması gerekenleri paylaşırken sözlerine; “14 Mayıs akşamı Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Teşkilatı’nın başarısını tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Seçimi kazanacak ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı’nı hakettiği başarıya taşıyacağız. Bu başarıyı elde etmemize yardımcı olacak ekip bu salonda yer alıyor ve eminim ki herbiri sorumluluklarının bilincinde” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.