MHP Gebze Beylikbağı’nda iftar açtı

MHP Gebze Beylikbağı’nda iftar açtı

MHP Gebze ilçe teşkilatının mahallerde verdiği iftar programı  Beylikbağı Anıl Düğün salonunda gerçekleştirildi. İftar programına yaklaşık...

MHP Gebze ilçe teşkilatının mahallerde verdiği iftar programı  Beylikbağı Anıl Düğün salonunda gerçekleştirildi. İftar programına yaklaşık 650 kişi katıldı.

MHP Gebze ilçe teşkilatı mahallerde verdiği iftar programlarını sürdürüyor. Beylikbağı’ndaki iftar programına Gebze ilçe başkanı Ferit Taşdemir, başkan yardımcısı Savaş Baş, İlçe Yöneticileri ve Mehmet Baba, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yılmaz, Kamu Çalışanları Başkanı Ahmet Vicdanlı, Osman Alkan, MHP Beylikbağı Teşkilat Başkanı Hamdi Bayram ve Yönetimi, Kocaeli Giresunlular Dernek Başkanı Sabahattin Kılıç, Kocaeli Giresunlular Federasyon Başkanı Süleyman Karaman, Gebze Espiyeliler dernek başkanı Hüseyin Acar, Eski Giresunlular Başkanı Hatem Soysal, Giresun Soğukpınar Dernek Başkanı Halil Portakal, Yağlıdere Tekkeköyü Dernek başkanı Mehmet Önal,  Ulus Mahalle Muhtarı Hüseyin Akgün, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hacı Ali Aydın ve çok sayıda partili katıldı.

İFTARLARIMIZ HELALDIR

İftar öncesi Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası okunan ezan ile iftar edildi. İftar sonrası yapılan dua sonunda bir selamlama konuşması yapan MHP Gebze ilçe başkanı Ferit Taşdemir, Ramazan ayında, özellikle iftar sofralarında siyaset yapmanın doğru olmadığını söyledi. Gebze’de açık olan mahalle teşkilatlarında iftar programı düzenlediklerini ve bu gün altıncı iftarı verdiklerini belirten Taşdemir, “Biz iktidar partisinin belediye kanalı ile nasıl verildiği belli olmayan, çalgılı, eğlenceli iftar programları düzenlemiyoruz, bizim iftarlarımız teşkilat üyelerimizin alın terleriyle gönül bağı desteği ile verilmektedir, yani helaldir, hiç korkmadan yiyin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.