MHP başkanlarla devam edecek

MHP başkanlarla devam edecek

MHP’de mevcut başkanlarla yola devam Kongrelerin başlamasına sayılı günler kalan MHP’de genel merkez, mevcut ilçe başkanları ile yola devam etme kararı aldı. İl Başkanı Aydın Ünlü, Ankara’nın kararını başkanlara iletti.

MHP de ilçe kongrelerinin başlamasına sadece 3 gün kaldı. İl Başkanı Aydın Ünlü  de kongreler öncesinde mevcut ilçe başkanlarıyla il binasında bir araya geldi. Toplantıda, kongrelerin tek adaylı olarak gerçekleştirileceği vurgulandı. Listelerin Ankara’ya gitti ve onaylandığını belirten Aydın Ünlü, “Buna rağmen ben aday olacağım diyenlerin kafasının arkasında başka bir şey var diye düşünürüz. Biz buna müsaade etmeyiz” dedi.

BAŞKANLAR TEK ADAY

Öte yandan MHP’de mevcut ilçe başkanları kongrelerde yeniden ve tek aday olacak. Buna göre İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, İlçe Başkanı Zeki Omurca, Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz, İlçe Başkanı Ahmet Uğur, Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, İlçe Başkanı Bilal Çakır, Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz tek aday olacak. xMHP'de kongreler 15 Ağustos Cumartesi günü başlayıp 23 Ağustos pazar günü sona erecek. Özgür Kocaeli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.