MFSD’de kadın çocuk ve  gençlere pozitif ayrımcılık

MFSD’de kadın çocuk ve gençlere pozitif ayrımcılık

Kadın, çocuk ve gençlere derneklerinde pozitif ayrımcılık yaptıklarını “itiraf eden” MFSD Başkanı Latif Sakız ekledi: “Kursiyer, katılımcı ve gönüllülerimiz bu hedef kitleden seçilmektedir.”

pozitif-3.jpg

 

MFSD Başkanı Latif Sakız’a derneğin kuruluşunu ve bugüne kadarki serüvenini, icraatlarını sorduk. “Kadın, çocuk ve gençlere derneğimizde pozitif ayrımcılık yapılmaktadır. Üretilen projeler bu ayrımcılık esas alınarak hareket edilmektedir. Kursiyer, katılımcı ve gönüllülerimiz bu hedef kitleden seçilmektedir” diyen Sakız ayrıca şunları kaydetti:

ÜÇ BİRİM İÇİN MASA KURULDU

 

pozitif-2.jpg

Gençlik, Kadın ve Çocuk Masaları başkanlarımız faaliyetlerine yeni yeni yeni örgütlenme yolunda adımlar atmaktadır. Bu kapsamda önümüzdeki dönemlerde önemli projeler hayata geçecek diye hazırlıklarımızı yapmaktayız.

SIFIR BÜTÇEYLE İCRAAT

Slogan olarak belirlediğimiz; ulusala açılma alanında yaptığımız çalışmalar yavaş yavaş kendini gösterdikçe yankılar gelmeye başlıyor. Üç yıl içinde neredeyse sıfır bütçeyle, bol emekle ve de küçük bir çekirdek kadroyla yapılabileceklerin en iyisini üretme derdinde ve isteğinde adımlar atıyoruz. Daha alacağımız çok yol var ...

İŞBİRLİKLERİNE HER DAİM HAZIRIZ

2019’da Sivil Sesler Festivali’nde yer aldı. 2019 ve 2020’de ulusal fotoğraf yarışmalarında  dereceler aldık. 2020’de İlk defa ulusal bir kanalda  iki gün toplam 20 dakika canlı yayına katılım sağladık. Ama ulusal işbirlikleri alanında MAFSAD ile yerel sergi kolaylaştırıcılığı, 41 Hekim Fotoğraf sergisi kolaylaştırıcılığı gibi adımlarla ilk çalışmalara başladık. İşbirliklerine her daim hazırız.”

 

pozitif.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.