Mezarlığı satışa çıkardılar!

Mezarlığı satışa çıkardılar!

  Gebze Belediyesi’nin Balçık mezarlığının bir bölümünü satışa çıkardığı ileri sürüldü. Bugün ihale ile satılacak olan satışın...

 

 

Gebze Belediyesi’nin Balçık mezarlığının bir bölümünü satışa çıkardığı ileri sürüldü. Bugün ihale ile satılacak olan satışın bir an önce durdurulması isteniyor.

Balçık Köyü 208 ada 1 parselde bulunan Balçık Köyü mezarlığının 13 dönümlük bölümünün bölünerek satışa çıkartıldığı ortaya çıktı. Bugün ihale ile yapılacak satışa köy halkından da büyük tepki olduğu ifade edildi. Dün, Gebze Belediyesine dilekçe vererek satışın durdurulmasını isteyen köy muhtarı Ayhan Gülşen de satıştan haberdar olmadıklarını söyledi. Bugüne kadar kendilerine böyle bir bilginin verilmediğini de söyleyen Gülşen; satış öncesi köy halkının bilgilendirilmesi gerektiğini ve satıştan vazgeçilmesi gerektiğini de söyleyerek; “Burası gelecekte büyük ihtiyaç duyacak, 15-20 seneye kalmaz burası da dolar. Her şeyi bitirdiler de kala kala mezar yerinin satılması mı kaldı. Köy halkı olarak bu satıştan bir an önce vazgeçilmesin istiyoruz. İla da satacağız diyorlarsa gelsinler önce olayı köylüye anlatsınlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.