MEYDANI ŞENLİK ALANINA ÇEVİRDİ

MEYDANI ŞENLİK ALANINA ÇEVİRDİ

       Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ''GELİN SPOR YAPALIM TEK GALİBİ DOSTLUK OLSUN'' isimli Spor ve...

 

 

     Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ''GELİN SPOR YAPALIM TEK GALİBİ DOSTLUK OLSUN'' isimli Spor ve Oyun Etkinlikleri projesi geçtiğimiz haftasonu Gebze Kent Meydanında vatandaşların hizmetindeydi.

 

    AÇILIŞI ÇİNTİMAR VE KÖŞKER YAPTI

    Projenin Gebze ayağı Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer ÇİNTİMAR, Gebze Belediye Başkanı Adnan KÖŞKER, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit SAK, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ve kalabalık bir vatandaş topluluğun katılımıyla yapıldı. Açılışta öncelikle protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Ardından basketbol ve futbol sahaları gezilerek gençlerin mücadelelerine ortak olundu. Penaltı atışı yapılan bölümde atışlarında Çintimar ve Köşker tarafından başarılı öğrencilere tişört, madalya, şapka vb ödüller verilirken, zıp zıp oyun gruplarında eğlenen minikler ve ailelerinin heyecanı paylaşıldı. En çok ilgiyi çeken ve önünde uzun kuyruklar oluşturulan "rodeo"ya binen protokol üyeleri ilgi odağı oldu.

 

    GEBZE BELEDİYESİ MİNİKLERE SÜT DAĞITIMI YAPTI

    Etkinliğe katılanlara sürpriz yapan Gebze Belediyesi süt dağıtarak çocukları sevindirdi. Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve protokol üyeleri açılışa katılanlara süt dağıtarak spor'un yanında sağlıklı beslenmenin de önemine vurgu yaptılar.

 

       HALKIN İLGİSİ YOĞUN OLDU

       3 Gün süren etkinliklere Gebze'liler yoğun ilgi gösterdi. 7'den 70'e herkese hitap eden oyun gruplarıyla binlerce Gebze'li unutulmaz bir haftasonu geçirme imkanı yakaladı. Havanın da güzel olmasını fırsat bilenler meydanı doldururken, 3-4 yaş grubundaki çocuklarla 70 yaşındaki dedelerin bir arada eğlenmesi görülmeye değerdi.

 

       Gün boyu yapılan müzik yayını ile gençler tarafından halaylar çekildi, misket, horon, kolbastı vb oyunlar oynandı. Top cambazları, hip hop ve akrobasi gruplarının gösterilerini büyük bir ilgiyle izleyen vatandaşlar kendilerine bu imkanı sağlayan Gençlik Hizmetleri Spor İl ve İlçe Müdürlükleri'ne ve Gebze Belediyesine teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.