Meydanda karete şov

Meydanda karete şov

İzmit Belediyespor Karate takımı, “Mavi Yeşil Sokak” etkinlikleri kapsamında İzmit Belediye meydanında görsel bir şov gerçekleştirdi.

İzmit Belediyespor Karate takımı “Mavi Yeşil Sokak” etkinlikleri kapsamında İzmit Belediye meydanında 60 karate sporcusuyla görsel bir şov gerçekleştirdi. Karate takımı hocaları Timur Doğan ve Hüseyin Karal’ın komutlarıyla gerçekleşen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gösteriyi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya ve İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa’da izledi. Gösteri sonunda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Karate takımı Hocası Timur Doğan’a teşekkür ederek plaket takdim etti.
EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ
Gösteriyle ilgili konuşan İzmit Belediyesi Karate takımı antrenörü Timur Doğan, “İlk defa Belediye önünde görsel bir şov gerçekleştirdik.  60 kişiden oluşan takımımızda Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonları bulunuyor.  Gelecek turnuvalarda İzmit Belediyesi’ni en şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu sebeple İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.