Meydanda binleri buluşturan iftar

Meydanda binleri buluşturan iftar

Gebze Belediyesi’nin her akşam bir mahallede gerçekleştirdiği iftar programları, Gebze Kent Meydanı’nda verilen ve binlerce Gebzelinin aynı sofra etrafında...

Gebze Belediyesi’nin her akşam bir mahallede gerçekleştirdiği iftar programları, Gebze Kent Meydanı’nda verilen ve binlerce Gebzelinin aynı sofra etrafında oruç açtığı iftar yemeğiyle sona erdi. Başkan Köşker’in ev sahipliğinde ve Kadir gecesinin akşamında binleri buluşturan iftara; AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek de katılarak vatandaşlarla aynı sofrada oruç açtı

 

SON İFTAR MEYDANDA

Gebze Belediyesi’nin her akşam bir mahallede düzenlediği iftar programları, Gebze Kent Meydanı’nda verilen iftar yemeğiyle sona erdi. Bin geceden hayırlı Kadir gecesinin akşamında binleri aynı sofra etrafında buluşturan iftara ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ve yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, İlçe Müftüsü Şükrü Balkan, belediye meclis üyeleri, iş adamı Mehmet Başaran, başkan yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PRTOKOL VE VATANDAŞLAR

Aileleriyle birlikte iftar sofralarının kurulduğu Gebze Kent Meydanı’na akın eden vatandaşları yemek öncesi selamlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker onlarla sohbet ederek hatırlarını sordu. Vatandaşlarla ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren protokol üyeleri, meydanı dolduran binlerce kişiyle, fasıl müziği eşliğinde iftar saatinin gelmesini bekledi.

LOKMA İKRAMI VE KUR’AN ZİYAFETİ

 

Konuşmaların ardından ve yapılan duanın ardından oruçlarını açan binlerce Gebzeliye, Gebze Belediyesi tarafından lokma tatlısı ikram edildi. İkramların ardından meydanı dolduran Gebzeliler, Kadir gecesi münasebetiyle verilen Kur’an tilavetini dinledi. Gebze İlçe Müftülüğünde görevli hocaların okuduğu ve yaklaşık 1 saat süren ilahi, kaside ve Kur’an tilaveti İlçe Müftüsü Şükrü Balkan’ın yaptırdığı dua ile sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.