Mevlüt Ağra KASKF’ye Başkan Adayı mı oluyor?

Mevlüt Ağra KASKF’ye Başkan Adayı mı oluyor?

KASKF seçimlerinde başkanlık için aday olacağı söylentilerine Mevlüt Ağra’dan cevap geldi. Ağra, aday olmayı düşünmediğini söyleyerek önemli mesajlar verdi.

ADAY DEĞİLİM

ASKF  başkanlığı için ismi geçen Mevlüt Ağra hakkında çıkan haberler hakkında cevap verdi. Adaylığının söz konusu olmadığını söyleyen Ağra, “Ben Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı’yım. Şuanda ASKF başkanlığı için aday olacağım söylentileri var. Benim böyle bir niyetim yok. Böyle bir hayalimde yok. Murat Başkan bu şehirde amatör küme adına büyük işlere imza atmıştır. O makamındayken bu söylentiler bile yersizdir. Bizler vefalı insanlarız. Vefa bizim için makamlardan önce gelir”

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Kartepe Kulüpler Birliği olarak önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Ağra, “ Şuanda Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı olmaya layık görüldüm. Üniversiteye hazırlanan ve Kartepe ilçesinin kulüplerinde farklı branşlarda spor yapan gençlerimiz için ücretsiz kurslar hazırladık. Matematik, İngilizce, Geometri gibi ücretsiz kurslarla o sporcularımıza hizmet vermek istedik. Burada yapacak çok işimiz var. Örnek olmak istiyoruz. ASKF Başkanlığı için ileride büyükler layık görürse neden olmasın diyebilirim. Ama şu durumda böyle bir şey yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.