‘Metroyu kağıt üstünde ben de anlatırım’

‘Metroyu kağıt üstünde ben de anlatırım’

**Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Gebze’ye yapılması planlanan metro...

**Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Gebze’ye yapılması planlanan metro projesi ile ilgili olarak, “Metroyu kağıt üstünde ben de anlatırım.

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nın olağan haftalık ilçe yönetim kurulu önceki akşam gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen toplantı öncesi Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Gebze Hünkar Çayırı’nın yeşil alan olarak kalmasıyla ilgili olarak alınan kararla ilgili olarak Korkmaz, “Hünkar Çayırı ile ilgili olarak biz teşekkür etmiyoruz dedik. Bunu niçin dedik? Çünkü devletlerde lafa bakılmaz. Yazılı olarak bir sürü film çevirip, buradaki bir kısım yöneticilerine de ‘Biz Hünkâr Çayırı’nı satmıyoruz. Satılan yer başka’ diye demeç verdiler.

NİYE İLLA YER VERİYORUZ?

Ama biz de o da biliyordu ki satılan Hünkâr Çayırı idi. Şimdi burası resmi olarak yeşil alana çevrildi. Bir hatanın geri dönüşüdür. Hatanın geri dönüşü için de teşekkür edilmez. Gebze’nin Erzincanlılar Vakfı’na ne borcumuz var ki Hünkâr Çayırı’nı veremedik başka bir yer verelim deme gayreti içerisindeyiz. Niye illa Gebze’den yer vereceğiz? Bu konunun de tekrardan milletin gündeminde olmasını arzu ederiz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’yi Fransa Cezayir’i nasıl görüyorsa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de Gebze’yi öyle görüyor.

SÖMÜRGECİ MANTIKLA BAKIYORLAR

İstimlakçı, istilacı sömürgeci mantıkla. Gebze’nin köylerinde şuanda imar çalışmaları yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin masasında bu imar çalışmalarında büyükşehire ne kadar kalacak dönüm var ve hangi alanları büyükşehirin uhdesine alırız ki daha rant elde ederiz diye gündeminde bunlar var. Metroyu kâğıt üstünde ben de anlatırım. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’ye bir alt geçit yaptı. Onu da onlar yapmamış. Sadece poz vermişler. Karayolları Genel Müdürlüğünün mührü var.

MİLLETİ PERİŞAN ETTİLER

Büyükşehir sadece orada fotoğraf verdi. Yaptıkları alt geçit hangi akla ziyan yapıldı diye Karayollarına soracağım. Böyle bir kavşak, böyle bir düzenleme mi olur? Milleti yıllarca perişan ettiler. Ortaya da ucube bir şey çıktı. Metroyu ne anlatıyorlar? Gebze olarak yıllardır banliyö hattımızı veremediler. Gebze’de ele gelen her şeyi sattılar. Bütçeleri erittiniz, dünya kadar yerleri sattılar veya ranta dönüştüler. Ancak hizmet olarak elle tutulur gözle görülür bu da bunların eseridir diyeceğimiz Gebze’de bir şey göremiyoruz.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.