“Metro yok tabelası var”

“Metro yok tabelası var”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze’de yapılacak olan Gebze Darıca Metro duraklarının belirlenmesiyle ilgili olarak CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Tabelasını koymuşlar ancak metro yok.” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de yapılacak olan Gebze Darıca Metro hattının duraklarının yerleri belirlendi. Metro ile ilgili daha hiçbir çalışma yapılmadan duraklarının yapılmasına tepki gösteren CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Maalesef vatandaşı kandırmanın en acı şeklini yaşıyoruz. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir olay görülmemiştir. Tabelasını koymuşlar ancak metro yok. Çalışması dahi başlamamış ancak seçim vaatlerinde metro yaptık diyebilmek için böyle bir yol izlemek bu vatandaşın aklıyla alay etmektir. Gebze-Darıca arasında uzanacak 15.6 kilometrelik metro hattı için 4 firma Gebze Metrosu yapımı için teklif vermişti. Henüz bir çivi dahi çakılmayan metro projesinde belirli noktalara sanki metro varmış gibi tabela dikilmiş. Vatandaşa hizmet anlayışını bu kadar ayaklar altına almak kimsenin haddi değildir.” dedi 

4 YILDA TAMAMLANACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze’de yapılacak olan Gebze Darıca Metro duraklarının yerleri belirlendi. 12 duraktan oluşan Metro istasyonlarının bilgilendirme CLP’leri de asıldı. Geçtiğimiz ay ihalesi yapılan ve 4 yıl 4 ayda tamamlanacak. Yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni tasarladığı Metro logosunda vatandaşların beğenisine sundu. Çift hatlı olarak planlanan ve 14,6 km’den oluşan Gebze-Darıca Metro hattının güzergâhında 12 istasyon yer alıyor.

 

Haber: Hanifi Surun

metro.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.