Metro inşaatı nedeniyle yollar araç trafiğine kapatıldı

Metro inşaatı nedeniyle yollar araç trafiğine kapatıldı

Gebze OSB-Darıca Metro hattının, Akse Sapağı’nda süren inşaatında yaşanan göçük dolayısıyla, İbrahim Ağa Caddesi ve Isıkgöl Caddesi’nde bulunan alanlar tedbir amaçlı taşıt trafiğine kapatıldı.

Gebze Akse Sapağı’nda bazı caddelerin bir bölümü taşıt trafiğine kapatıldı. Bilindiği üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın üstlendiği Gebze OSB- Darıca metro hattının İbrahim Ağa ve Isıkgöl Caddesi’nin kesişiminde yer alan Akse Sapağı Meydanı’nda devam eden şantiye çalışmaları yoğun hızla ilerliyor. Bununla beraber yürütülen metro çalışmaları sırasında şantiyede bir göçük yaşandığı öğrenilirken, yaşanan bu hadise sonrasında ekipler ivedilikle Isıkgöl Caddesi’nin bir bölümü ile İbrahim Ağa Caddesi’nin bir kesimini taşıt trafiğine kapatıldı. Yaşanan bu gelişme sonrasında özellikle servis araçlarının kullandığı güzergah olan yollarda ve ara sokaklarda yoğunluk yaşandı.

 

ÇOCUKLAR FIRSAT BİLDİ

Yayaların kullanımına açık olan yollar ise çocuklar için fırsat oldu. Caddelere her noktadan çıkışı engelleyen ekiplerin yol kapamasını fırsat bilen çocuklar, sabah saatlerinde toplarıyla yollara çıkarak futbol oynadı. Öte yandan özellikle bölgede bulunan esnaflar, metro şantiyesinde yapılacak güçlendirme çalışmalarının ardından yolun tekrar bir an önce araç trafiğine açılmasını bekliyor.

 

metro-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.