“Mesnetsiz açıklamalarla kamuoyunu meşgul etmeyi bırakın”

“Mesnetsiz açıklamalarla kamuoyunu meşgul etmeyi bırakın”

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, daha önce 2023 seçimlerini işaret ederek "100 yıllık hesaplaşma" söyleminde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın bu kez 14 Mayıs öncesinde Millet İttifakı'nı hedef alan söylemlerine sert çıktı.

Başkan Sarı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Sayın Büyükakın dün akşam partisinin aday adayları toplantısında yine kamuoyunu yanıltmak için mesnetsizce açıklamalarda bulunmuş. İlk olarak farklı firmalar tarafından açıklanan anket sonuçlarına ilişkin 'Palavra' diyen Büyükakın'a sormak istiyorum. Genel merkeziniz tarafından yaptırılıp belediyelerinizle de paylaşılan anket sonuçlarını neden kamuoyu ile paylaşmıyorsunuz? Değiştiremeyeceğiniz sonuçlar için ‘palavra’ diyerek işinden çıkın yönünde talimat mı aldınız? İkinci konu olarak Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde her gün yaptığı ziyaretlerde sizlerle de bir araya gelerek bilgi almıştı.

Size ve ekiplerinize teşekkür etti.

“SİZ DE ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ”

Ama böylesine bir felakette bu nezaketi, takdiri, dayanışmayı bile çok görüp 'Anca teşekkür ederler' diyebiliyorsunuz. İktidarınızın beceriksiz kadrolarla doldurduğu, çadırları parayla sattığı, vatandaşı azarladığı, ilk 3 gün hiçbir yere ulaşmadığı kurumlar halkımızı çaresiz bırakırken birçok belediye gibi insiyatif alıp Hatay'da çalışma yürüttüğünüz için ben de size teşekkür ederim Sayın Büyükakın. 100 yıllık hesaplaşma hayalinizle bulunduğunuz 20 yıllık iktidarınızın sonuna geldiğinizi halkımız gibi siz de çok iyi biliyorsunuz. Yok zalimler sevinmeyecekmiş, yok mazlumlar kazanacakmış. Yarattığınız yoksulluğun üzerine iktidarınızın bir başına bıraktığı deprem enkazından çıkmaya çalışıyor bu ülke. Mesnetsiz tartışmalarla hele ki yaraların hala sarılmaya çalışıldığı böylesine bir dönemde kamuoyunu meşgul etmeyi bırakın” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.