Merkez Prime dünyayı tedavi edecek

Merkez Prime dünyayı tedavi edecek

Doktor Hakan Höbek’in Gebze’ye ikinci hastane yatırımı olan Mutlukent’teki Merkez Prime Hastanesi, 15 Haziran Pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacak. Hastane sağlık turizminden de payını alacak.

15 Haziran Pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacak olan Merkez Prime Hastanesi, bugün hastane binasında düzenlenen basın toplantısıyla gazetecilere ve kamuoyuna tanıtıldı. 2003 yılında Gebze’ye Özel Merkez Hastanesi’ni kazandıran Doktor Hakan Höbek sağlığa yatırımlarını sürdürürken yeni hastanede sağlık turizminden pay almak da hedeflenecek.

27 BİN METREKARE KAPALI ALAN

Gebze Mutlukent’te 27 bin metrekare kapalı alana sahip olan hastane 60 hekim ve 282 personelle hizmet vermeye başlayacak. Personel sayısı 400’e kadar çıkacak. Günümüz itibariyle 75 olan yatak kapasitesi, kısa süre içinde 150’ye yükselecek. 7 ameliyathane, 60 polikliniğe sahip hastanede sağlık turizmi ön planda tutularak, helikopter pisti de kuruldu. Hastane, Sabiha Gökçen Havaalanı’na kuş uçuşu beş dakika mesafede yer alıyor.

TEKNOLOJİK YATIRIMLAR

Kahvaltılı düzen basın toplantısına gazetecilerin ilgisi çok yoğun oldu. Gebze Bölgesi’nin yanı sıra il merkezimiz İzmit’ten de çok sayıda gazeteci toplantıya katıldı. Hastanenin pazarlama müdürü Cengiz Şaman hastanenin donanımı üzerine bilgilendirmede bulundu. Şaman, otel konforunda hizmet verecek olan hastanede teknolojik yatırımların daha büyük önem taşıdığını, özellikle radyoloji ve görüntülemede çok ciddi bir makine parkına sahip olduklarını kaydetti.

SAĞLIK TURİZMİNDE EKSİKLİK VAR

Hastanenin kurucusu Doktor Hakan Höbek bugüne kadar insan odaklı hizmet gerçekleştirdiğini düşündüğünü belirtip, “Özel Merkez Hastanesi’ni açtığımızda, üst düzeydeydi. Sosyal güvenlik kurumlarının birleşmesinin ardından bina yetmemeye başladı. İnsanların beklentileri ve sistem zaman içinde değişiyor. Yeni hedefler koymalıydık. Gebze olarak havaalanına yakın mesafedeyiz ve sanayinin kalbi konumundayız. Çok ciddi potansiyele sahibiz ancak bu bölgede sağlık turizminde eksiklik var. Bir de normal sağlık hizmetlerinin dışında spesifik (özellikli) hizmetler vermek lazım. Yeni hastanemizde otelciliği gördünüz ama asıl konuşulması gereken teknolojik yatırımlardır. Örneğin, sıfır hata ile göz kusurlarını gideren cihaza sahibiz” dedi.

HEKİM SEÇME HAKKINA SAYGI

28 yılın getirdiği tecrübeyle bir hastanın en iyi hizmeti nasıl alabileceğine dair mimarlarla birlikte çalıştıklarını kaydeden Höbek bir ara hayli tartışma konusu olan kadınlara özel ameliyathanenin ise hastanın hekim seçme hakkına ve mahremiyetine saygıdan olduğunu belirtti. 

“SAĞLIĞIN MERKEZİ”

Basın toplantısının ardından Höbek ile birlikte hastane yöneticileri gazetecilere gruplar halinde hastaneyi gezdirdi ve bilgilendirmede bulundu. “Sağlığın merkezi” sloganını edinen hastane 15 Haziran Pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacak. (Haber Merkezi)bina-003.jpgameliyathane.jpgyogun-bakim.jpgdogum-kuvoz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.