Meriç, “Adayımızı önseçim belirleyecektir”

Meriç, “Adayımızı önseçim belirleyecektir”

 CHP Çayırova Yönetim Kurulu toplantısından sonra İlçe Başkanı Rasim MERİÇ gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak 27 Ekimde yapılacak eğilim...

 

CHP Çayırova Yönetim Kurulu toplantısından sonra İlçe Başkanı Rasim MERİÇ gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak 27 Ekimde yapılacak eğilim yoklamasını değerlendirdi.

 

Göreve geldikkleri günden beri öncelikli olarak önem verdiğimiz konulardan biri olan parti içi demokrasiyi an itibari ile sağlıklı bir şekilde yürütmek olduğunu ifade eden Meriç, “Buna istinaden hem ilçe başkanlığımızın hem de il başkanlığımızın talebi doğrultusunda Genel merkezimiz Çayırova da Belediye Başkan Adayını belirlemek üzere üye ile ön seçimi uygun görmüştür. Üye ile yapılacak ön seçim 27 Ekim 2013 tarihinde Çayırova Mustafa Necati Ortaokulunda yapılacaktır. 5 sandığımız olacak bu sandıklarda 1406 üye oy kullanacaktır. Genel Merkez gözetmeni olarak CHP Tekirdağ Millet Vekilimiz Emre Köprülü görev alacaktır” dedi.

 

İKTİDARA YÜRÜYORUZ

 

Mustafa Anaç ve Timur Koç olmak üzere iki belediye başkan aday adaylarının olduklarını belirten Meriç, “Çayırova’da Cumhuriyet Halk Partisini temsil etmek ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışını hâkim kılmak için iki değerli adayımız parti üyesinin iradesinde olacaklardır. Adaylarımızın çalışmaları oldukça başarılı geçmektedir. Belediye Başkanı ve Meclis üyesi aday adaylarımızla iktidara emin adımlarla yürümekteyiz. Birlik beraberlik rüzgârları partimiz adına kuvvetli esmektedir” diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.