Merdiven boyama her yerde

Merdiven boyama her yerde

  İstanbul'un en işlek bölgelerinden biri olan Fındıklı'dan Cihangir'e çıkan merdivenler vatandaşlar tarafından gökkuşağı renklerine boyanmıştı....

 

 

İstanbul'un en işlek bölgelerinden biri olan Fındıklı'dan Cihangir'e çıkan merdivenler vatandaşlar tarafından gökkuşağı renklerine boyanmıştı. AKP Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın talimatıyla merdivenlerin yeniden gri renge döndürülmesi tüm ülkenin dört bir yanından tepki almıştı. Tepkilerin çığ gibi büyümesinin ardından merdivenler gökkuşağı rengine yeniden döndürüldü fakat olaya verilen tepkiler ülke genelinde olduğu gibi merdiven boyama eylemine dönüşerek hızla yayılıyor.

 

"BELEDİYE'DEN İZİN ALIN

Dün akşam saatlerinde İzmit Cumhuriyet Parkı'nda bir araya gelen bir grup genç, park içerisinde bulunan gri renkteki merdivenleri boyamak istedi. Polis ekiplerinin ‘Belediyeden izin alın, yoksa boyamanıza izin veremeyiz' şeklindeki tepkisiyle karşılaşan grup, parktan çıkarak Fethiye Caddesi'ne yöneldi. Fethiye Caddesi'nden Kemal Öz Sokak'a çıkan merdivenleri boyamak isteyen grup, burada bir esnafın tepkisiyle karşılaştı. 

 

TARTIŞMA BÜYÜMEDİ

Dükkân sahibi grubun yanına gelerek, merdivenlerin dükkânının önünde yer aldığını ve boyamaya izin vermeyeceğini belirtti. Çevrede bulunan bazı vatandaşlarsa gruba destek verdi. Çevre esnafını rahatsız etmemek ve herhangi bir tartışma yaşanmamasını istediğini belirten grup, boyalarını ve fırçalarını toparlayarak olaysız bir şekilde Fethiye'den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.