Menekşe’de sorun çözüldü

Menekşe’de sorun çözüldü

Gebzespor’da günlerdir merakla beklenen soru yanıt buldu. Gebzespor’da transfer açmazı sorunu ortadan kalktı ve Gebzespor transferi açtı.

Mor beyazlılarda günlerce süren sorun ortadan kalkarken taraftar derin bir oh çekti.

İŞLEM TAMAM

Mor beyazlı ekibimiz Gebzespor’da transfer sorunu ortadan kalktı. Yaklaşın 1 Milyon 300 Bin TL tutarındaki sorunu ortadan kaldıran Gebzespor’da hareketli saatler sonuç verdi. Kaymakamlıkta bir araya gelen kent amirleri problemi çözerken müjdeli haber geldi. Başkan Abbas Sır ve yöneticilerin yoğun mesaisi sonuç verirken Gebzespor’da günler süren soru işareti de yanıtını bulmuş oldu. Taraftarlar derin bir oh çekti.

OH ÇEKTİK

Menekşe’de transferin açılmasıyla beraber futbolcular tesislere geri dönerken sorun da açılmış oldu. Ekibimiz ligin ilk hafta deplasmanı için oynayacağı Şile Yıldız maçına çıkabilecek. Gerekli olan 1 milyon 300 Bin TL alacaklı olan isimlerin hesaplarına ödenirken paranın 500 bin TL'sini Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 300 Bin TL'sini İlker Çakır, 350 Bin TL'sini Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 30 Bin TL'sini Nail Çiler ile TÜMSİAD Gebze Şubesi Başkanvekili Fehmi Okuyucu, kalan 90 bin TL de Gebze halkının kulüp hesabına yatırdığı paralarla çözüldü.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.