MENDERES’İN ŞAKASI YOK

MENDERES’İN ŞAKASI YOK

 2. Küme H Grubu’nda şampiyonluk iplerini elinde bulunduran Çayırova Menderes Gençlikspor, sahasında konuk ettiği Darıca Türkeli Gençlikspor’u...

 

2. Küme H Grubu’nda şampiyonluk iplerini elinde bulunduran Çayırova Menderes Gençlikspor, sahasında konuk ettiği Darıca Türkeli Gençlikspor’u 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü.

2-1’lik yenilginin rövanşında Darıca Kale Bayramoğluspor’u 3-1 yenerek şampiyonluk yolunda öne geçen Çayırova Menderes Gençlikspor, Darıca Türkeli Gençlik ile oynadığı maçta sürprize izin vermedi. Hatırlanacağı üzere Darıca Türkeli Gençlik iki hafta önce Darıca Kale Bayramoğlu’yu 4-3 yenmiş ve şampiyonluk yarışına farklı bir boyut kazandırmıştı. İşi baştan sıkı tutan kırmızı-beyazlı ekip, 15’de Serdar Bilici, 35’de ise Munzur’un attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da oyunun hâkimiyetini elinde bulunduran Çayırova ekibinde Serdar Bilici 65’te kendisinin iki, takımının üçüncü golünü kaydetti. Bu dakikadan sonra oyuna ortak olan Darıca ekibi, 70 ve 80’de bulduğu gollerle skoru 3-2’e taşıdı. Maç bitti derken 90’da üzücü bir olay yaşandı. Darıca Türkeli Gençlikspor’dan Kadir ile Çayırova Menderes’ten Mustafa Pala bir pozisyonda çarpıştı. Dili boğazına kaçan ve bilincini kaybeden Kadir, saha içinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kadir’in durumunun iyi olduğu ifade edildi. 10 dakikadan sonra yeniden başlayan maçta skor değişmedi ve Çayırova Menderes sahadan 3-2 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.