Memleket Partisi’nden gazetemize ziyaret

Memleket Partisi’nden gazetemize ziyaret

Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak ile Memleket Partisi Kocaeli İl Yöneticisi Olcay Palancı gazetemizi ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette gazetemiz genel yayın yönetmeni Ahmet Zeki Ayar ile bir araya gelen Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İlçe başkanı olarak atanmasının ardından ilçe yönetimi kurulu için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak, “İlçe yönetimi için görüşmelerimiz devam ediyor. İlçe yönetiminin oluşturulmasından sonra yönetimimizi onaylatacağız. Ardından ilk olarak yeni bir ilçe binası tutacağız. İşimiz zor ancak bu şehrin hikâyesini yazacağız.

 

“YANINDA OLACAĞIZ”

Evet, bu şehrin hikâyesini yazacağız altını doldurayım söylediğin cümlenin. Bu şehirdeki insanların sorunlarını yaşatmamak için uğraşacağız. Mesela Gebze’nin trafik sorunu. Bu sorunu çözmek çok mühendislik isteyen böyle çok dehaca bir şey isteyen bir şey değil. Sözde Anibal Kavşağı trafiği çok rahatlatacaktı. Alttan arabalar gidecek üstten trafik akacak öyle olacak böyle olacak bu mu yani projeniz bu mu Anibal projesi? Bırakın trafiği rahatlatması insanlar karşıdan karşıya geçemiyor. Gebze’nin ne kadar sorunu varsa ve sorun yaşayan vatandaş varsa onların yanında olacağız” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum