Mehmet Özay başkan adayı oldu

Mehmet Özay başkan adayı oldu

Diliskelesi Mahallesi’nde iki dönemdir muhtarlık yapan ve yaptığı örnek çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan başarılı muhtar Mehmet Özay, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde AKP'den Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı olmak için çalışmalarına başladı.

Mehmet Özay aday gösterilip seçilmesi halinde, Dilovası'nın Türkiye'nin ikinci yüzyılına damga vuracağını ve Kocaeli'nin, eğitim, sağlık, sosyal ve güvenlik açısından örnek ilçe kategorisinde ilk sıraya çıkacağını belirtti.

MEHMET ÖZAY KİMDİR?
1987 Dilovası doğumlu ve aslen Bingöllü olan Mehmet Özay Kocaeli Dilovası ilçesinde ikamet etmekte ve evli 3 çocuk babası.
Hereke Endüstri Meslek Lisesinde bilgisayar programcılığı bölümünden mezun olan Özay, 2014 yılında Diliskelesi Mahallesinden Mahalli İdareler Muhtarlık seçimine girip kazanarak, Türkiye ve Kocaeli'nin en genç muhtarı olarak 27 yaşında göreve başladı.
2019 yılında tekrardan aday olup seçilendim ve halen muhtarlık görevine devam etmekte olan Mehmet Özay, 2015 yılında Diliskelesi Amatör Balıkçılar Kurucu Dernek Başkanlığını yapmıştır. 2022 yılında Diliskelesi Spor Kulübü Asbaşkanlığı görevine başlayan ve takımı ile birlikte Dilovası tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig sevinci yaşayan Özay Asbaşkanlık görevine devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.