Mehmet Okuyan konferans verdi

Mehmet Okuyan konferans verdi

Dilovası Belediyesi’nin organize ettiği ve konuşmacı olarak Prof.Dr. Mehmet Okuyan’ın katıldığı “Kuran’ı Anlamak” semineri önceki gün çok...

Dilovası Belediyesi’nin organize ettiği ve konuşmacı olarak Prof.Dr. Mehmet Okuyan’ın katıldığı “Kuran’ı Anlamak” semineri önceki gün çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Dilovası Kültür Merkezinde düzenlenen seminerin modaratörlüğünü Sosyolog Yusuf Özkan yaparken konuşmacı olarak ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Mehmet Okuyan katıldığı programa Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkan Vekili Fazıl Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Seminere konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Mehmet Okuyan, “Kur’an-ı Kerim’in hayatımızda iz bırakması gerekir. Kur’an’ı yaşamak ibadettir” dedi. Kuran’ın anlamından uzaklaşıldığını belirten, Okuyan; “Kuran metinlerinin anlamıyla ilgilenmez olduk. Onu anlamadan okuyoruz. Kur’an’ın indirilmesinin gayesi O’nu hayata taşımaktır” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.