MEHMET ARAS’TAN KARAMOLLAOĞLU’NA: “Motoru yaktınız, siyasi ömrünüzü tamamladınız”

MEHMET ARAS’TAN KARAMOLLAOĞLU’NA: “Motoru yaktınız, siyasi ömrünüzü tamamladınız”

Temel Karamollaoğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, Fatih Erbakan’ ı kastederek; “peygamberlikte, mürşitlikte, parti başkanlığı da babadan oğula geçmez” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Fatih Erbakan’ ın bu açıklamalara vereceği yanıt beklenirken, kendisine yanıt veren kişi Yeniden Refah Partisi MYK üyesi ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras’ dan geldi.
Aras’ın açıklamalar şu şekilde:
GENEL BAŞKANLIĞI DÜNÜRÜNDEN ALDI
Temel bey cebinden telefonunu çıkarıp, peygamberler tarihini okusun, babası peygamber olan nice peygamberler olduğunu öğrensin. Peygamberliğin hem babaya, hem de oğluna nasip olduğu görülmüştür. Fakat dünüründen arka alarak parti genel başkanlığına seçilmenin dünya siyasetinde hiçbir örneği yoktur.
 Ben saadet partisi il başkanlığımın ilk döneminde, parti teşkilatını ayağa kaldırıp gaza bastım. Siz genel merkezden frene basarak, motoru yaktınız. Size rağmen tekrar il başkanı seçildim, hukuksuz şeklide il başkanlığımı elimden aldınız. Büyüğünüz Oğuzhan Asiltürk de, sizlerde yaptığım uyarıları dikkate almadınız. Hepiniz siyasi ömrünüzü tamamladınız.
PARTİYİ KILIÇDAROĞLUNA TESLİM EDİN
Rahmetli Erbakan hocamızın resimlerini taşıyıp, söylemlerini dillendirerek, partiyi bir yere taşımanız mümkün değil. Hiç zaman kaybetmeden partinin anahtarlarını, kalbi dostunuz Kemal Kılıçdaroğlu’ na teslim edin. Sizde gidip dünürünüz ile beraber torunlarınız ile alakadar olun.
İKİ KİŞİLİK SİYASİ PARTİ 
Halk içine çıkmaya yüzünüz yok. Milli görüş tabanı gerçeği görmüştür. Her gün daha fazla milli görüşçü Yeniden refah partimize katılmaktadır. Partiyi aile şirketine çevirdiniz, böyle giderse dünürünüz ile tek başınıza kalıp, Guinness rekorlar kitabına gireceksiniz.””

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.