Medical Park Gebze Hastanesinde Estetikte yeni bir devrim ‘’Rönesans Yöntemi’’

Medical Park Gebze Hastanesinde Estetikte yeni bir devrim ‘’Rönesans Yöntemi’’

         Zamanı durdurun sloganıyla Avrupa’da kadınların gözdesi haline gelen Rönesans Yöntemi, artık Türkiye’de...

 

      

  Zamanı durdurun sloganıyla Avrupa’da kadınların gözdesi haline gelen Rönesans Yöntemi, artık Türkiye’de de uygulanmaya başlandı. Bu yeni uygulamayı yapan sayılı merkezlerden biri olan Medical Park Gebze Hastanesi Dermotoloji Uzmanı Uzm. Dr. Serap Öztürk Durur işlem hakkında bilgi verdi.

Rönesans Yöntemi Nedir?

 Özel formülasyonlar ile bio-revitalizasyon, yeniden şekillenme anlamına gelen bu estetik yöntem, geniş uygulama alanı ile diğer bıçaksız estetik yöntemlerden ayrılıyor. Rönesans Yöntemi; hem cildi tedavi ederek gençleştiriyor hem de yaşlanmayı engelliyor. 

      Estetikte cerrahi işlemler, sadece liftinge yarıyor ve birtakım protezlerle cildin gerdirilmesi sağlanıyor. Hiçbir şekilde cilt beslenmiyor ve tedavi edilmiyor. Rönesans yönteminde kullanılan ürünler, cildin gençleştirilmesini sağlayan ürünlerdir. Sadece cerrahi ile sağlıklı, genç görünen bir cilt elde edemezsiniz, onun için besleyici ürünlerin de kullanılması gerekiyor.  

Rönesans Yöntemi ile ciltte ne gibi değişiklikler oluyor?

    Ciltte canlılık, parlaklık, lifting kısacası sıkılaşma ve dolgunlaşma sağlayan yöntemin özelliği mimikleri dondurmadan yani kas ve mimik hareketlerini her zamanki gibi yaparak kişinin daha genç görünmesini sağlamaktır.

Rönesans Yönteminde kullanılan ürünlerin içeriği nedir?

      Bu teknikte kullanılan ürünlerin isimleri rönesans döneminin ünlü sanatçıları Raffaello, Tiziano, Michelangelo ve Mona lisa’dır. Ürünlerin içinde hyalüronik asit, kollagen, aminoasit, enzimler, vitaminler, pinus pinaster (çam fıstığı özü), karnitin, cafein, omega 3,6,9 ve organik kök hücreleri gibi değişik  kombinasyonlar bulunuyor. Cildin kendini onarması, nemlenmesi için gerekli olan bu etken maddeler ile cilt daha genç bir görünüm kazanır ve deyim yerindeyse zamanı durdurur.

Rönesans Yöntemi hangi bölgelere ve hangi sıklıkta uygulanabilir?

     Ürünler yüz, boyun, dekolte, göz altı morlukları ile göz altı kırışıklık ve torbalarında kullanılıyor. Rönesans yöntemi steril hastane ortamında biz uzman doktorlar tarafından uygulanmaktadır.

    Her cildin ve bölgenin ihtiyacı farklı olmakla beraber ortalama 4-6 seanslık kürler şeklinde yapılmakta, ikinci uygulamadan itibaren etkisini göstermektedir. Yöntem yılda 1 kere tekrarlanırsa maksimum performans gösteriyor ve tedavi etkisini güçlendiriyor.

Sağlıklı Güzel Günler Dilerim.

 

Uzm. Dr. Serap Öztürk Durur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.